Mögelsanering.se

Mögel i rum

ozone-generator-pro-smaller

Produkter för mögelsanering

Sanera mögel själv med de unika produkterna som har tagit marknaden med storm. Gör som tusentals andra utför mögelsanering själv!

Om man får mögel

Står man inför det faktum att man fått mögel i ett rum så har man en tuff uppgift framför sig. Ofta kan man känna en svag lukt i ett rum som ett första tecken på att det finns mögel. Det behöver inte vara en påtaglig lukt, men har man väl konstaterat att det finns mögel, så river man ut golv och väggar, dammsuger betongen, skurar och princip gör allt för att bli av med problemet och lukten… men det räcker ofta ändå inte. En mikrobiell växt och halt av aktivt men vilande mögel kan finnas kvar.

De tre primära områdena i ett hus som ofta angrips av mögel är:

  • Badrum – på grund av hög luftfuktighet, det är varmt och vått och badrummet behöver en bra ventilation där ånga och fukt byggs upp
  • Vind och källare – på grund av sämre ventilation än i andra delar av huset samt den påtagliga risken för vattenskador eller läckag

Airozon® kan hjälpa dig genom en reningsteknik med aktivt syre eller ozon som fullständigt tar bort lukt och mögel i hus utan farliga rengöringskemikalier och miljögifter!

HGRM_detail-mold-on-tiled-wall_s4x3_lg

Mögel i badrum

Om ditt hus är drabbat av mögel så finns det flera signaler om du bör leta efter. Så här kan du själv avgöra om just ditt hus är utsatt för mögel.

mold-problem-rafters

Mögel i källare

Om det finns tecken på mögel i ditt hus så måste du först och främst hitta möglet. Här får du reda på hur du snabbt och enkelt kan hitta mögel i ditt hem, oavsett var det gömmer sig.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mögel i vindar

Mögel är svårt att identifiera och kan förväxlas med smuts eller sot. Hur avgör du om det verkligen är mögel eller inte? Och om det är det ökända och giftiga svartmöglet?

Gör som fastighetsbolag och saneringsföretag - sanera med Ozoneair