Mögelsanering.se

Mögel i badrum

ozone-generator-pro-smaller

Produkter för mögelsanering

Sanera mögel själv med de unika produkterna som har tagit marknaden med storm. Gör som tusentals andra utför mögelsanering själv!

Information om mögel i badrum

Ett badrum är ett våtutrymme där det är fuktigt och varmt. Varm luft i badrummet tillför mer fukt än andra rum i huset. Ofta kan man se att en röd mögelröta har bildats. Finns det sedan inte ordentliga fuktspärrar kan väta och annan förorening som tvålrester kan göra att mögel samlas bakom badkar eller i dusch, i fogar och på kakel, vilket innebär en hälsorisk.

Vad är orsaken till möglet? Är det dålig ventilation? Bilds imma på rutorna när du duschar? Finns det en frånluftsfläkt som kan minska luftfuktigheten?

Det är inte så enkelt att upptäcka mögel och även när man tagit bort allt synligt mögel så kan problemet återkomma i alla fall. När man väl upptäckt orsaken till mögel, så måste ofta allt renoveras. Handlar det om kakel, så måste det kaklas om. Hittar man mögel under golvet, får man riva upp golvmattan och lägga en ny. Och egentligen är man inte helt säker på att ens då ha eliminerat allt mögel och alla sporer och partiklar, förrän man mäter för mögel.

Hur blir du då av med mögel i badrummet utan att gräva för djupt i plånboken och undvika en massa arbete?

Du vet väl att du kan låta Ozoneair® produkter ta hand om problemet! För några tusenlappar kan du sanera helt själv, ta bort dålig lukt och eliminera mögel, snabbt och effektivt och på ett helt miljövänligt sätt – utan farliga gifter eller kemikalier!

Gör som fastighetsbolag och saneringsföretag - sanera med Ozoneair