Mögel i badrum

Home > Mögel i rum > mögel i badrum

Mögel i badrum

Ett badrum är ett våtutrymme där det är fuktigt och varmt.  Varm luft i badrummet tillför mer fukt än andra rum i huset. Ofta kan man se att en röd mögelröta har bildats. Finns det sedan inte ordentliga fuktspärrar kan väta och annan förorening som tvålrester kan göra att mögel samlas bakom badkar eller i dusch, i fogar och på kakel, vilket innebär en hälsorisk.

Vad är orsaken till möglet? Är det dålig ventilation? Bilds imma på rutorna när du duschar? Finns det en frånluftsfläkt som kan minska luftfuktigheten?

Det är inte så enkelt att upptäcka mögel och även när man tagit bort allt synligt mögel så kan problemet återkomma i alla fall. När man väl upptäckt orsaken till mögel, så måste ofta allt renoveras. Handlar det om kakel, så måste det kaklas om. Hittar man mögel under golvet, får man riva upp golvmattan och lägga en ny. Och egentligen är man inte helt säker på att ens då ha eliminerat allt mögel och alla sporer och partiklar, förrän man mäter för mögel.

Hur blir du då av med mögel i badrummet utan att gräva för djupt i plånboken och undvika en massa arbete?

Du vet väl att du kan låta Airozon® produkter ta hand om problemet! För några tusenlappar kan du sanera helt själv, ta bort dålig lukt och eliminera mögel, snabbt och effektivt och på ett helt miljövänligt sätt – utan farliga gifter eller kemikalier!

Mögelsanering

utan gifter, kemikalier & rengöringsmedel

Airozon® har utvecklat en banbrytande och enkel metod för mögelsanering, som helt utan farliga gifter och kemikalier sanerar och rengör mögel och mögellukt med hjälp av endast vanlig luft och el. Enklare och miljövänligare kan det inte bli!

 • Du kan enkelt utföra en mögelsanering själv
 • Inga gifter eller kemikalier finns kvar efter mögelsaneringen
 • Behandla alla ytor och utrymmen utan någon applicering
 • Spara stora summor pengar jämfört med andra metoder
Mer information

Kontakta Airozon

Mögelbloggen

 • 19 Sep 2014
  Tecken på mögel allergi hos barn Mögel allergier påverkar barn såväl som vuxna på ett liknande sätt. När mögel sporer kommer in i barnens kroppar så överreagerar d
 • 15 Sep 2014
  Ojdå, har jag fått mögel hemma? Att få mögel i sitt hem kan vara skrämmande. Men mögel är en vanlig svamp som mår allra bäst med fukt, värme och mat. Misstänker du
 • 02 Jun 2014
  7 saker att veta om mögelsanering Mögel är en del av vår naturliga miljö och fyller en nyttig funktion i naturen eftersom mögel exempelvis bryter ner döda löv och gren