Mögel i källare

Home > Mögel i rum > Mögel i källare

Mögel i källare

Krypgrunder är en vanlig samlingsplats för fukt och mögel. När man väl drabbats så blir det kostsamt och i värsta fall om det gått för långt måste man börja dränera.

Därför är det viktigt att hålla en extra koll i källaren för att upptäcka mögel i tid. Problemet är att vi alltför sällan är nere i källaren som ju också är ett utrymme som normalt är kallare än i andra delar av huset. Det är inte lätt att avgöra om det bara är unken källarlukt eller mögellukt som vi känner.

Hur ser det egentligen ut med fuktavdunstningen? Finns fullgod ventilation? Hur ser isoleringen ut? Luktar det unket i källaren? Gör en felsökning och försök hitta orsaken till problemet. Kolla gärna efter frostskador, sprickor, röta, rost och korrosion och gärna ända ner till betongen.

Har mögel angripit din källare kan det vara dags att kontakta Airozon®. Snabbt, effektivt och prisvärt kan du sanera och eliminera mögel och dålig lukt helt själv. Vi har produkter som täcker olika storlekar av ytor. Med hjälp av aktivt syre och ozon kan du helt utan gifter och kemikalier rena din källare på endast något dygn. Det enda du behöver är en elkontakt.

Mögelsanering

utan gifter, kemikalier & rengöringsmedel

Airozon® har utvecklat en banbrytande och enkel metod för mögelsanering, som helt utan farliga gifter och kemikalier sanerar och rengör mögel och mögellukt med hjälp av endast vanlig luft och el. Enklare och miljövänligare kan det inte bli!

 • Du kan enkelt utföra en mögelsanering själv
 • Inga gifter eller kemikalier finns kvar efter mögelsaneringen
 • Behandla alla ytor och utrymmen utan någon applicering
 • Spara stora summor pengar jämfört med andra metoder
Mer information

Kontakta Airozon

Mögelbloggen

 • 19 Sep 2014
  Tecken på mögel allergi hos barn Mögel allergier påverkar barn såväl som vuxna på ett liknande sätt. När mögel sporer kommer in i barnens kroppar så överreagerar d
 • 15 Sep 2014
  Ojdå, har jag fått mögel hemma? Att få mögel i sitt hem kan vara skrämmande. Men mögel är en vanlig svamp som mår allra bäst med fukt, värme och mat. Misstänker du
 • 02 Jun 2014
  7 saker att veta om mögelsanering Mögel är en del av vår naturliga miljö och fyller en nyttig funktion i naturen eftersom mögel exempelvis bryter ner döda löv och gren